Brioşe cu căpşuni şi banană

15 Aprilie

INGREDIENTE:

  • 100g căpşuni proaspete
  • 1 banană
  • 2 ouă
  • o lingură zahăr (opţional sau în funcţie de preferinţe)
  • 200ml lapte Zuzu Bio
  • 60g unt (pe care îl topim)
  • 160g faină albă de grâu
  • 2 linguriţe praf de copt Bio

MOD DE PREPARARE:

Tăiem căpşunile şi banana în cubuleţe.

Mixăm foarte bine ouăle cu zahărul până obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm apoi untul topit, laptele, praful de copt şi faina mixând după fiecare.

Integrăm în compoziţie şi fructele amestecând cu o spatulă.

Umplem forme de brioşe şi coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 40 de minute.

Scoatem brioşele din forme după ce s-au răcit complet. Brioşele rămân mai moi fiind pline de fructe.

Delicioase! Poftă bună!

Citește și alte rețete