Quiche cu pui

04 Septembrie

INGREDIENTE:

  • 130g piept de pui fiert
  • 250ml lapte Zuzu Bio
  • 2 ouă
  • 70g unt (pe care îl topim)
  • 150g caşcaval ras
  • 50g faina albă de grâu

MOD DE PREPARARE:

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le batem spumă tare.

Mixăm gălbenuşurile cu untul topit, apoi adăugăm laptele şi faina şi omogenizam.

Punem în compoziţie şi caşcavalul ras şi amestecăm cu o spatulă.

Într-o formă rotundă din silicon (sau tapetată cu hârtie de copt) punem bucăţelele de piept de pui şi le acoperim cu compoziţie.

Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 30 de minute sau până se rumeneşte frumos.

Un prânz delicios pentru întreaga familie!

Poftă mare!

Citește și alte rețete